Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Antklodės

Kupranugario vilnos antklodė CAMEL NATURAL

4.7/5
(240 pirkėjo(-ų) įvertinimai)

Pasirinkite dydį

Antklodės matmenys: 140x200 cm
89.00
Antklodės matmenys: 200x220 cm
129.00
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Kupranugario vilnos antklodė CAMEL NATURAL
 
Kupranugario vilna - viena prabangiausių vilnos rūšių.
Kupranugario vilna yra lengva, švelni ir minkšta. Dėl nedidelio kupranugarių skaičiaus ir kupranugarių vilnos išteklių stygiaus, ji yra laikoma išskirtiniu natūraliu pluoštu ir naudojama tekstilės pramonėje kaip labai brangi medžiaga.
Kupranugario vilnos perdirbimas į gatavą produkciją yra sudėtingas procesas, reikalaujantis laiko ir meistriškumo. Kupranugario vilną rankomis renka kupranugarių piemenys, šukuodami gyvūnus pavasarinio kailio keitimo metu. Po to, kupranugario vilna praeina kitas apdirbimo stadijas – rūšiavimą, valymą, pešimą, verpimą, audimą ar mezgimą prieš jai tampant jaukia šilta antklode, kuria galėsite mėgautis daugelį metų.
Kupranugario vilna yra lengvesnė ir tvirtesnė už kitas vilnos rūšis. Visos išvardintos savybės užtikrina gaminių ilgaamžiškumą, didesnį poveikį sveikatai, gaminiai ilgai išlieka švarūs, yra labai švelnūs ir minkšti.
 
 
Užpildas - 400 g/m.kv. (85% kupranugario vilna, 15% poliesteris)
Viršus - 100% medvilnė
 
 

   

 

Kupranugario vilna - miegodami po tokia antklode tikrai neprakaituosite. Kupranugario vilna itin pralaidi orui. Ji sušildys, kai šalta, ir neleis sukaisti, kai karšta, todėl puikiai tiks netgi vasarai.
Kupranugario vilna išgaunama iš ypatingai švelnios ir minkštos kupranugario pavilnės. Ji yra lengva, švelni ir minkšta, todėl ji, kaip kašmyras, yra laikoma geriausiu natūraliu pluoštu. 
Kupranugario vilnos užpildo antklodėmis galėsite mėgautis daugelį metų.

Pagaminta Lietuvoje

#36667
Mes rekomenduojame

Pūkinė antklodė QUEEN-100 ALL YEAR

Pūkai ir plunksnos
345.00€
Naujiena