Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Antklodėlės

Vaikiška skalbiama vilnos antklodė MERKYS SUPERWASH 250

4.3/5
(26 pirkėjo(-ų) įvertinimai)
Antklodės matmenys: 110x140 cm
39.00
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Vaikiška skalbiama vilnos antklodė MERKYS SUPERWASH 250

Antklodės užpildas - skalbiama avių vilna.
Gaminiams su skalbiamos avių vilnos "superwash" užpildu rekomenduojamas cheminis valymas, galimas skalbimas mašinoje 40oC temperatūroje "vilnos" skalbimo režimu, naudojant skalbimo priemones, skirtas skalbti vilną, mechaninis džiovinimas žemoje temperatūroje.
Užpildas - vilna 250 g/m2

Avių vilna - mėgstantiems natūralumą, komfortą ir šilumą. Natūraliu vilnos pluoštu užpildyta antklodė miego metu sugeria ir išgarina ant odos atsiradusią drėgmę bei tuo pačiu leidžia odai kvėpuoti. Dėl šių savybių puikiai tiks besiskundžiantiems kaklo ir nugaros skausmais, artritu. Pasižymi gera šilumos izoliacija ir oro laidumu. Tinkama naudoti tiek žiemą, tiek vasarą: žiemą - šildo, vasarą - vėsina. Vilnos užpildo antklodė yra higieniška - atspari dulkėms, pelėsiams, bei kitoms bakterijoms, neutralizuoja kvapus, todėl tiks alergiškiems žmonėms. Verta žinoti, kad gaminiai su vilnos užpildu ir iš vilnos audinio turi silpnesnį ar stipresnį specifinį natūralios vilnos kvapą. Jei vilnos kvapas atrodo per stiprus, tokį gaminį patariame vėdinti sausoje aplinkoje.

Pagaminta Lietuvoje. Gamintojas UAB "Merkys".

#31740

Kaip prižiūrėti:

  • Vilnos patalynėje nesikaupia jokios išskyros ar prakaitas, nes vilna puikiai praleidžia orą.
  • Geros kokybės atviros vilnos patalynę pakanka karts nuo karto papurkšti vandeniu bei nušukuoti.
  • Miegant neapvilktoje patalynėje, patariama bent kartą per savaitę ją palaikyti lauke, saulės atokaitoje, nes tiesioginiai saulės spinduliai džiovina vilnos riebalą – lanoliną, tad vilnos plaukas gali sukietėti ir pasidaryti šiurkštūs.
  • Kartą per pusmetį išvalyti su putomis ir šepečiu.
  • Taip pat galima skalbti namuose: su specialia vilnai skirta skalbimo priemone gerai išminkyti antklodę, o paskui gerai 2-3 kartus nuskalauti drungnu vandeniu.
  • Po skalavimo antklodę vertėtų palikti vonioje 1-2 valandoms, kad nubėgtų vanduo, tuomet ją kur kas lengviau iškelsite ir pakabinsite.
Mes rekomenduojame